Onafhankelijke kennis versterkt en geeft kracht !


Onafhankelijke kennis versterkt en geeft kracht ! 

Full time kennis in eigen huis halen is onnodige uitgave...

Als ondernemer hebben we het liefs alle kennis in eigen huis zodat wanneer het nodig is we er ook direct gebruik van kunnen maken, maar we weten natuurlijk ook dat als we er niet dagelijks voldoende werk voor hebben het onbetaalbaar wordt, stop direct met die onnodige uitgaven !

Externe kennis inhuren op het moment dat u het nodig heeft is veel voordeliger dan zelf full time iemand in dienst te hebben, een externe adviseur heeft de nodige ervaring en expertise in huis die in de loop van de jaren is opgebouwd uit een mix van interesse, passie, studie, werk ervaring en reeds uitgevoerde projecten. Maak dankbaar gebruik van deze expertise !

Ondernemen 2.0 | Uw partner in zakelijk succes !


Patrick Brinkman van Ondernemen 2.0 is dé bedrijfsadviseur op het gebied van On- en Offline Sales, Marketing, eCommerce, eBusiness en leadgeneratie, een expert die zijn ervaring en kennis wil delen in voordeel van uw organisatie. 

Laat u aangenaam verrassen door de innovatieve en doelgerichte plannen van Patrick en behaal maximaal rendement en bedrijfsresultaat zonder inzet van extra personeel en/of onnodige investeringen.

Bekijk de verschillende diensten van Ondernemen 2.0

Niet geschoten is altijd mis !

Bent uw nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden en staat u open voor veranderingen die een zeer positief bedrijfsresultaat opleveren neem dan vrijblijvend contact op met Ondernemen 2.0 en vraag naar Patrick Brinkman. In een vrijblijvende afspraak zal hij u zeker verrassen !



+3185-0655416


#Ondernemen2.0
#beschikbaar #interim #freelance #flexibele #bedrijfsadviseur #verandermanager #innovatiemanager #Online #Offline #sales #Marketing #eCommerce #eBusiness #Leadgeneratie #brainstormsessie #Sparringpartner #Lezing #training #interim #oplossing #online #marketing #actie #markerteer #doelgerichte #advertentie #campagnes #linkedin #Google #Adwords #Express #blogspot #blogger #blog #berichten #bedrijfsresultaat #Enschede

Reacties

Populaire posts van deze blog

mix-en-match-Enschede

24/7 online vindbaar voor uw klanten

Productfotografie het verschil tussen kopen of wegklikken