Zo ging het toen, Zo gaat het nu. Klantenwerving anno 2017


ZO GING HET TOEN...., ZO GAAT HET NU ! 


Doelgerichte klantenwerving 2.0 anno 2017

Herkend u deze nog ?

In het verleden werden op verschillende manieren nieuwe klanten geworven zoals bijvoorbeeld via de telefoongids, gouden gids, folders, flyers en duur betaalde advertenties in regionale dagbladen. Tegenwoordig met internet zijn er een aantal opties die veel doelgerichte uw klanten werven zonder onnodige investeringen in oude media die u  onnodig veel geld kost.

Doelgerichte klantenwerving, de oplossing voor elke ondernemer !

Stelt u zich eens voor dat het mogelijk zou zijn om enkel en alleen uw advertentie te tonen bij een doelgroep die qua leeftijd, interesse en lokale regio ook het best bij u past, dat zou mooi zijn, toch ?
Het kan echt !
Via verschillende kanalen kunt u doelgericht adverteren, u kunt hierbij denken aan Google Adwords Express, Linkedin, Facebook en Instagram. In een aantal stappen bent u professioneel vertegenwoordigd en ziet uw doelgroep vele malen sneller en weet u ook snel te bereiken.

Zo werft u nieuwe klanten zonder zelf iets te doen !

U bent de professional op uw vakgebied en om nu eerst allerlei social media cursussen te gaan volgen om ook hierin professional te worden duurt te lang en kost te veel tijd, gelukkig is er een oplossing !
Ondernemen 2.0 is gespecialiseerd in de ondersteuning van ondernemers op het gebied van innovatief ondernemen en nieuwe klantenwerving. Zo heeft Ondernemen 2.0 een speciale actie voor ondernemers die online nieuwe klanten willen werven. klik hier voor de actie.

Aanbieding voor nieuwe klantenwerving

Ondernemen 2.0 heeft een speciale actie voor ondernemers, hierbij worden zij ontzorgd in nieuwe klantenwerven en kunnen zij zich bezig houden met hun eigen specialisatie.
De volgende (social media) kanalen worden benut om uw nieuwe klant te laten weten dat u bestaat, waar uw bedrijf zich bevindt en wat u voor een service, product of dienst heeft:

GRATIS Free scan en offerte aanbieding

Wilt u weten hoe u er online voorstaat, wat er eventueel verbeterd zou kunnen worden en op welke manier u eenvoudig, snel en goedkoop nieuwe klanten kunt werven ?

Lees meer over onze Online Marketing Pakket 2.0 of neem dan vrijblijvend contact op met Ondernemen 2.0 voor maatwerk advies.

Blekerstraat 142
7513 DZ Enschede

085-0655416






Reacties

Populaire posts van deze blog

mix-en-match-Enschede

24/7 online vindbaar voor uw klanten

Productfotografie het verschil tussen kopen of wegklikken